Home >> Villa - Eksterijer
Eksterijer

Stancija FOLO je samouslužni smještajni objekat - samostojeća kuća za odmor u prirodi - kapaciteta smještaja 9 osoba, površine 135 m2.

Nalazi se u selu Tomišići, u blizini pitoresknog gradića Žminja. Villa je smještena u mirnom okružju, bez poslovnih objekata u okolini. Pogled se pruža u netaknutu prirodu i seosko okruženje - svuda okolo su livade i šume, ispresjecane stazama i cestama gotovo bez prometa - idealno za šetnju, trčanje, vožnju brdskog bicikla...

Stancija FOLO je novoizgrađena seoska kuća-villa. Tijekom izgradnje vlasnici su pazili da ugrade elemente stare arhitekture, detalje u drvetu i kamenu, žbukanje po starinski,prirodne ograde...

Ispred kuće je samo Vama na korištenje prostrani cvjetni i travnati vrt sa bazenom (32 kv.metara površine), vrtnom garniturom za sunčanje te velikom terasom i vrtnom garniturom za sjedenje za 10 osoba. Tu je i prostor za pripravu roštilja. Ovaj vrt omugućuje Vašu potpunu privatnost, mjesto za sigurnu dječju igru ili prostor za miran i opuštajući odmor u dokolici.

Za dodatne aktivnosti u prirodi na raspolaganju Vam je i 1.100 kv.metara travnjaka neposredno uz kuću, ali i tisuće kvadrata netaknutog prirodnog ambijenta vrlo blizu, koje Vam vlasnik također stavlja na raspolaganje.
Automobile možete parkirati na osiguranom parkirnom mjestu na otvorenom,
tik do kuće, u neprometnoj uličici.

U neposrednom susjedstvu, 100m daleko, je i kuća mlade obitelji vlasnika, uvijek spremnih da Vam pomognu savjetom ili prijedlogom.